Σχετικά με το Site

Αυτή η Ιστοσελίδα αρχικά κατασκευάστηκε με αφορμή την μακρόχρονη κατασκευή του Ιερού Ναού Της Υπαπαντής Του Χριστού, ο οποίος εγκαινιάστηκε στις 30 Οκτωβρίου 2005.

Toν Ιούλιο του 2013 η σελίδα αναβαθμίστηκε / τροποποιήθηκε για να προσφέρει περισσότερες δυνατότητες ενημέρωσης στους αναγνώστες της.

Για την κατασκευή αυτών των Ιστοσελίδων προσέφεραν υλικό και εργάστηκαν οι:

Διονύσιος Συρόπουλος – Ιερέας

[Βιογραφικό]

email:d_syropoulos@yahoo.gr

ε.α. υπ/γος Τρομπούκης Αλέξανδρος – Ιεροψάλτης

Γεννήθηκε στη Βέροια Ημαθίας. Είναι Ταξίαρχος εν αποστρατεία του  Στρατού και εν ενεργεία Ιεροψάλτης. Αποφοίτησε το 1976 από τη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων και μετά από μια πετυχημένη θητεία 31 ετών στο Ελληνικό Στρατό αποστρατεύτηκε ευδοκίμως το έτος 2003. Απέκτησε δύο πτυχία Ιεροψάλτου και διακόνησε τα αναλόγια πολλών ανά την Ελλάδα Ιερών Ναών. Σήμερα ψάλλει στον Ιερό Ναό Υπαπαντής της Πατρίδας Ημαθίας. Είναι πρόεδρος του συλλόγου Φίλων της Μουσικής και της Τέχνης, αντιπρόεδρος του συλλόγου Φίλων Αγίου Όρους Ν. Ημαθίας, μέλος του συλλόγου Χιονοδρόμων – Ορειβατών Ν. Ημαθίας και του συλλόγου Ιεροψαλτών Ν. Ημαθίας. Ιστορικά και λοιπά ποικίλου κοινωνικού περιεχομένου άρθρα του δημοσιεύονται τακτικά στον τοπικό τύπο της Βέροιας. Πρόσφατα εκδόθηκε το βιβλίο του με τίτλο Ο Μακεδονικός Αγώνας στην Κεντρική Μακεδονία. Παρουσιάζει δική του εκπομπή στο ραδιοφωνικό σταθμό ”Παύλειος Λόγος” της Ιεράς Μητροπόλεως Βέροιας, Ναούσης και Καμπανίαςμε Ελληνικά Ιστορικά θέματα. Κατοικεί μόνιμα στη Βέροια.

email:trompouk@ver.forthnet.gr

κα. Ταχματζίδου Αικατερίνη

ΠληροφορικόςΥποψήφια Διδάκτωρ Παν. Μακεδονίας με γνωστικό αντικείμενο "Οι
Νέες Τεχνολογίες στην Εκπαίδευση Ενηλίκων
" – Επιμορφώτρια/Εισηγήτρια Πληροφορικής και Ν.Τ.Π.Ε. σε διάφορους φορείς – Δικαστική Υπάλληλος Γραμματέας ΠΕ) στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Βέροιας.

email: tahmatz@uom.gr

Η εταιρία WaterTech.gr

Η εταιρία WaterTech.gr, που δραστηριοποιείτε στο χώρο των συστημάτων επεξεργασίας νερού διαθέτοντας φιλτρα νερου, αποσκληρυντες νερου, ψυκτες νερου και συστήματα αντιστροφης οσμωσης, προσέφερε το χώρο φιλοξενίας, το domain ypapanti-patrida.gr και επιμελήθηκε το νέο site του Ι.Ν. Υπαπαντής Του Χριστού Πατρίδας.

Υπεύθυνη Επικοινωνίας: Βασιλική Τζίγκα
site: http://www.watertech.gr
email: info@watertech.gr